Verduurzamer

Joost Straat

Joost Straat

Verduurzamer

INNAX

Als verduurzamer help ik eigenaren en gebruikers van gebouwen met het verder verduurzamen. Dit doe ik vanuit mijn persoonlijke overtuiging en missie om onze leefomgeving voor onze volgende generatie beter achter te laten. Steeds meer organisaties willen energiebewust werken. Het lijkt zo vanzelfsprekend, want wie wil nu niet duurzamer werken én een lagere energierekening hebben? In de praktijk blijkt echter, dat veel organisaties niet in staat zijn dit voor elkaar te krijgen. Zo is bijvoorbeeld de hoogte van de energierekening onbekend of er wordt data verzameld waar vervolgens niets mee gedaan wordt. Om hier het verschil te maken, bied ik organisaties inzicht en daarmee handvatten om energiebewust bij te dragen aan een duurzame werkomgeving. Vervolgens realiseer ik samen met andere experts (binnen of buiten INNAX) de besparingen.
Werkveld: Klimaatveranderingen, mondiale energie- en grondstoffen problematiek en de impact die deze thema?s hebben op het dagelijkse leven van wonen, werken en leefomgeving.

Expertise: Duurzame ontwikkeling, energiebesparing, presentator

Ik gebruik LinkedIn om cliënten en andere duurzaamheid specialisten op te zoeken. Ik publiceer ook mijn eigen ideeën en de laatste ontwikkelingen in duurzaamheid en energiebesparing. Als u wilt bijdragen op dit onderwerp, dan wordt het zeer op prijs gesteld!

Terug naar boven